Frukostseminarium

Lagen om hållbarhetsredovisning

Den 1 december 2016 började en ny lagstiftning om hållbarhetsredovisning gälla. Lagstifningen innebär att det från och med verksamhetsåret 2017 blir obligatoriskt för företag som uppfyller två av följande kriterier att göra en hållbarhetsredovisning: Mer än 350 miljoner SEK i omsättning, mer än 175 miljoner SEK i balansomslutning, fler än 250 anställda. 

Oavsett om du omfattas av lagkraven eller ej finns det mycket att vinna på att göra en hållbarhetsredovisning.

Att mäta hållbarhet leder till konkreta beslutsunderlag och processen skapar verkningsfulla strategier. En kommunikativ hållbarhetsredovisning stärker ditt varumärke och hjälper din organisation att göra rätt prioriteringar i hållbarhetsarbetet. 

Under ett frukostseminarium på IPM Ulricehamn förklarar vår hållbarhetsstrateg Marcus Bergman innerbörden av den nya lagen och hur man praktiskt tillämpar den.

Vad? Kostnadsfritt seminarium om hållbarhetsredovisning, där du får grunden till hur du kommer igång och kan dra fördel av detta.
När? Fredag den 28 april kl. 8.30.
Var? IPM Ulricehamn, Boråsvägen 15 B, Ulricehamn.
Föreläsare? IPM Ulricehamns hållbarhetsstrateg Marcus Bergman, med lång erfarenhet från arbete med hållbar utveckling, bl.a. i rollen som hållbarhetschef på Gina Tricot.

Anmäl dig senast den 26 april. Vi ses!

Anmäl dig