Magnus Arvidsson på IPM Ulricehamn läser

Därför är det viktigt att hålla koll på digitala trender

Sofia Johansson, 19 februari, 2018

Svenskarnas digitala närvaro ökar år efter år och det förändrar vårt beteende på internet. Under år 2017 har man kunnat utröna en rad olika digitala trender som indikerar på hur svenskarna använder digitala plattformar och vad som intresserar en specifik målgrupp. En av trenderna från i fjol var ökningen av influencersamarbeten som en drivande marknadsföringsstrategi. Dessutom ökade Youtubeanvändandet i den yngre generationen, främst i åldrarna 12-15 år.  Och Instagramflödet fullkomligt svämmade över av slime-tutorials och Fidget spinners som också var stort bland den yngre målgruppen. 

Ämnen: En digital affär

Läs mer

Därför ska du jobba med SEO

Elin Ternander, 6 februari, 2018

Visste du att svenskarna tillsammans gör över 50 miljoner sökningar på nätet varje dag? De allra flesta har därmed någon gång använt söktjänster som Google, Bing, Yahoo etc, men i vilken utsträckning vi faktiskt gör det är det nog färre som känner till. 

Ämnen: En digital affär

Läs mer

Vad är SEO?

Elin Ternander, 6 februari, 2018

SEO är ett begrepp som används flitigt, men som många fortfarande inte har exakt koll på vad det innebär. Vi hjälper dig att reda ut begreppet, samt de begrepp som är nära besläktade med SEO!

Ämnen: En digital affär

Läs mer