Magnus Arvidsson på IPM Ulricehamn läser

Är du konstnärlig? Det betyder inte att du är kreativ!

Sonja Larsson, 27 juli, 2016

Jag har jobbat i branschen i snart 20 år och något som är väldigt återkommande är att strategier och struktur upplevs som hämmande för kreativiteten. Vissa påstår till och med att de är varandras motpoler. Det har blivit mycket bättre med åren då webben blivit en allt viktigare designkanal. Det har blivit svårare att bortse från att designen behöver grunda sig på mer än personliga preferenser, vad som är det senaste och snyggaste eller liknande. 

Ämnen: Design & Innovation

Läs mer

Fyra hinder på vägen mot ett framtidssäkrat företag

Magnus Arvidsson, 12 juli, 2016

I vårt arbete med företag och ledningsgrupper stöter vi på fyra återkommande problembilder. Oavsett storlek, bransch eller organisation. De är följande: 

Ämnen: Insikt & Strategi, Mätbar marknadsföring, Organisationsutveckling, Inbound marketing

Läs mer

Hur du inkluderar alla på företaget i designbeslut

Sonja Larsson, 8 juli, 2016

När det gäller design och utseende kan det vara svårt att säga vad som är rätt och fel. Det gäller även på en sajt. På ett företag finns ofta lika många åsikter som det finns medarbetare och att enas om en sajtdesign som alla är nöjda med kan vara svårt. Speciellt när man har helt olika kompetenser och referensramar för vad som är viktigt eller inte. Därför gäller det att börja i rätt ände – vad är målet med sajten?

Ämnen: Effektkartläggning, Praktiska tips, Design & Innovation

Läs mer