Magnus Arvidsson på IPM Ulricehamn läser

Så når du dina hållbarhetsmål

Marcus Bergman, 20 februari, 2017

Hur når du dit du vill med ditt hållbarhetsarbete? Någon universell sanning finns egentligen inte för hur just du ska uppnå dina mål, men en början som gäller för alla ligger precis i andra änden av processen: sätt upp mål! Med relevanta och rimliga mål har du en betydligt större chans att också uppfylla dem. Vi guidar dig genom hur du går till väga.

Ämnen: Praktiska tips, Hållbar utveckling

Läs mer

9 enkla tips för hur du syns bäst på LinkedIn

Sonja Larsson, 16 februari, 2017

LinkedIn är ett av världens största affärsnätverk och att inte synas där är allt annat än smart. Och då pratar vi inte bara om dig som person, utan också om ditt företag. Du kan själv välja hur mycket tid du är beredd på att lägga ner på LinkedIn. Det kanske inte alltid är relevant att vara aktiv i det sociala flödet, dela innehåll och vara med i diskussionsforum. Men att skapa en företagssida och hålla den uppdaterad borde vara ett minimum. Här delar vi med oss av några enkla steg för hur du optimerar din företagssida på LinkedIn. Svårare än så behöver det inte bara. 

Ämnen: Praktiska tips, En digital affär

Läs mer

Därför ska du arbeta hållbart

Marcus Bergman, 10 februari, 2017

Att arbeta med hållbarhet handlar om långt mycket mer än att värna om miljön och att kunna verka med gott samvete, även om det såklart utgör viktiga delar. Det finns många vinster med att satsa på hållbar utveckling, som dels rör din lönsamhet men framför allt hur ditt företag uppfattas av kunder, återförsäljare m.m. Vi har definierat ett antal anledningar till varför du bör prioritera hållbar utveckling.

Ämnen: Hållbar utveckling

Läs mer

Vad attraheras dina kunder av?

Sonja Larsson, 6 februari, 2017

Alla dina kunder attraheras inte av samma saker – ändå är det fortfarande vanligt att man i sin marknadsföring använder samma budskap till alla potentiella kunder. Men faktum är att beroende på var de befinner sig i sin köpprocess så är det olika saker som triggar till köp. Det behöver du ha i åtanke, och en bra grundförståelse för detta fås genom att bli mer insatt i dina kunders sk Buyers Journey. 

Ämnen: Mätbar marknadsföring, Inbound marketing

Läs mer